Honi-Soft Honlap weblap weboldal készítés design

...mert a nyitottság számít

 • A betűméret növelése
 • Alapértelmezett betűméret
 • A betűméret csökkentése
Címlap Dinamikus honlapkészítés

Dinamikus honlapkészítés

Dinamikus weboldalA dinamikus honlapok azok, melyeket a szerkesztői, tulajdonosai képesek a programozó, fejlesztő szakember nélkül is aktualizálni, frissíteni, mely weboldalak képesek a felhasználóval kommunikálni, az adataikat tárolni és kezelni. Funkcionalításuk folyamatosan bővíthető.

 

 

 

 

Dinamikus honlapDinamikus weboldal jellemzői:

 1. Adatbázissal rendelkezhetnek.
 2. Gyakran frissülő tartalom.
 3. Admin felület.
 4. Dinamikus kereső optimalizálás.
 5. Gyorsan módosítható megjelenés, kinézet, design váltás.
 6. Fejlett moduláris felépítés, bővíthetőség.
 7. Honlap látogatottsági statisztikák.
 8. Előre beállított automatizmusok.

Dinamikus weboldal hátrányai:

 1. A weboldal nagyobb helyigényű.
 2. Drágább tárhely.
 3. Drágább a weboldal elkészítése.
 4. A honlap elkészítéséhez, beállításához szakember szükséges.
 5. Az adatbázist gyakran kell menteni

Kiknek ajánljuk:

Dinamikus weboldalMindazoknak, akik egy professzionális megjelenéssel a fejlődést nyomon követve szeretnének versenyben maradni konkurenciáikkal. Akiknek fontos, hogy beépített automatizmusokkal szabályozhassák website-juk működését, és külső segítség nélkül megváltoztathassák annak tartalmát. Akik értékesíteni szeretnének az interneten.

A dinamikus honlapok adnak arra lehetőséget, hogy akár a felhasználók is alakítsák az oldalt: véleményezzék a termékeket, vagy hozzászólásokat tegyenek egy hírhez vagy fórumtémához, mindezt úgy, hogy adataikkal másnak nincs lehetősége visszaélni. Aki egyszer regisztrál, később hozzáférhet a saját adataihoz, és az ő neve alatt senki más nem tud hozzászólást beküldeni vagy szerkeszteni.

A dinamikus honlapok frissítése is egyszerű, a legtöbb esetében alapfokú informatikai ismeretekkel rendelkező kollégákra is rábízhatjuk az adatbevitelt a termékinformációkról, hírekről, egyéb tartalmakról, hiszen azokat egy web alapú, word szerű szövegszerkesztő felületen lehet bevinni, ahol természetesen a feltöltött képek közül a képek hozzácsatolására is képesek lehetünk.

 

Kínai medicina

 


Partnereink

Hirdetés